TDS ON GLOW SIGN BOARD

our company purchase glow sign board from vendor is TDS applicable on that charges?
Replies (3)
Quick Summary
This discussion clarifies whether Tax Deducted at Source (TDS) applies to payments made for glow sign boards. It confirms that TDS is indeed applicable on such charges. The relevant section of the Income Tax Act, 1961, is Section 194C, which governs TDS on payments to contractors and sub-contractors, with rates typically at 1% or 2% depending on the specifics of the contract.

Yes TDS applicable @ 1% or 2% as the case may be. 

Can you please give reference of section?

section 194 C ................................... 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details