TDS applicability on Gas Purchase

If I purchase Gas on regular basis for my factory, from Gujrat Gas Ltd. whether TDS u/s 194(Q) is applicable on transaction above 50 lacs?
Replies (2)
Quick Summary
This discussion explores the applicability of TDS under Section 194(Q) for businesses regularly purchasing gas from Gujarat Gas Ltd. The core question is whether transactions exceeding ₹50 lakhs trigger this TDS provision. Further details regarding the purpose of purchase, previous year's turnover, and total purchase amount from Gujarat Gas are needed to determine the exact TDS liability.

Not applicable
Why you purchased it????
Also what was your turnover in last year and what is the total amount of purchase from Gujarat Gas.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details