tax rate for composition

is there any option for builders in composition scheme...?
if yes .. then what is the tax rate
Replies (2)
In terms of Notification 2/2019 CT (r) Yes you can opt for Composition but with few restrictions ie your turnover should not be more the 50lac
Tax Rate 6 % on Turnover without ITC

Note. but Now you cannot opt for the same the last date was 30/4/2019
Yes , if you are applying for fresh registered can opt for abobe said scheme

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details