Service tax on service by doctor

Hii friends

Please suggest me wether service tax will be applicable on service rendered by a doctor under RETAINERSHIP MODE OF EMPLOYMENT. i.e. the said doctor is not employee of hospital but will raise monthly bills to the hospital.

So wether he should charge service tax on his bills or not?

Pl suggest and if possible provide the notification number in both the case of yes or no.

Thanx

Replies (1)

It is a exempted service servcie due to reason doctor is provided public welfare service so that it is covered in Mega Exemption Services under Notification 25/2012. Hope you got this if some observation in this reagrd plz forward the same.

 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details