Service tax on catering service in a factory.

Whether service tax is exempt on catering services provided in a factory by sodexo catering services as per notification 25/2012 or 14/2013?
Replies (4)

If canteen is maintained in the factory then only the service tax will be exempt otherwise catering services will be taxable

Dear Sir,
 
""If canteen is maintained in the factory" in the sense what?
Sodexo is a company which provides the canteen facility in the factory to the company employee every day, for that they will charge the service tax every month, the service is it exempted or not? or is it coming under RCM .
Please explanin in breifly?
 
Your reply highly appriciated and help us lot.
 
Regards
Kumar

 
As per notification no.14/2013 the service is exempted
Sir our company is not mentioned air conditioned in canteen pls confirm. But I didn't understand centralised lighting system pls explain sir.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details