Section 194C TDS

We have given order through Gem (Government E Market portal) is it require to deduct tds u/s 194c at the time of payment to vendor? 

Replies (2)
Quick Summary
This discussion clarifies whether Tax Deducted at Source (TDS) under Section 194C is mandatory for payments made to vendors through the Government e-Market (GeM) portal. The consensus is that TDS is indeed required in such cases. This guidance is crucial for ensuring compliance with tax regulations when procuring goods or services via GeM.

Yes, required to deduct tds
Yes req to deduct

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details