Will Service Tax be charged on interest received for delayed payment from service receivers?
No....the same has been specifically excluded by rule 6(2)(iv) of Service tax(determination of value) rules, 2006.
Your are not logged in . Please login to post replies Click here to Login / Register
More recent discussions | Post
Synergy Keystone
Chennai
B.Com
Krea University
CA
RRPM & Associates LLP
CA Inter
Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants
Mumbai
CA Final
POOJA R TELI & CO
Pune
Malhotra Rajesh & Associates
New Delhi
Elite Taxation
CA Foundation
S.K.Bajpai & Co.
Noida
India's largest network for finance professionals
Alternatively, you can log in using: