Revision of Tax audit after due date

Can tax audit report be revised after due date is over? if yes, whether the penalty will be applicable?
Replies (6)
Quick Summary
This discussion explores whether a tax audit report can be revised after its due date. While a revised return can be filed up to March 31st, the audit report itself, specifically under Section 44 AB, generally cannot be revised once the due date has passed. It's advisable to consult your tax auditor for specific guidance on this matter, as well as refer to ICAI's guidance notes.

Yes but report u/s 44 AB can not be revised.
Audit report cannot be revised
Report cannot be revised.
No CA will like to revise accounts and Audit report. it is not impossible but very difficult.
Upto 31st March, revised return can be filed and so audit report accordingly. More info you may get from your tax auditor.

The same has been clarified by a guidance note issued by ICAI. Refer - https://kb.icai.org/pdfs/PDFFile5b28d1ba6373e7.77024579.pdf

First of all talk with your auditor about revising.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details