Reverse charge

will Reverse charge applicable to pvt. hospital who provided service cover under 25/2012 notification I.e health care service ???
as they recieved services like manpower, gta,security charges etc.,
will they r liable of service tax on these services on the basis of Reverse charges?? plz reply

Replies (2)

Yes, subject to other conditions of reverse charge under Notification 30/2012, you are liable for service tax because the exemption given under notification 25/2012 is on the specified service and not to the person as such. 

Regards,

Manoj Agarwal

Cenvat creit can booked by  hospital who provided service cover under 25/2012 notification I.e health care service ??? on reverse charge payable 
 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details