Dear All
Plz suggest whether despatch under notification 43/2001, 33/2005 without Duty need reversal of Credit on Inputs??
No
thank U Sir
Sir
same as above but if Despatch under Notification No 64/95 then what the effect?
In supply to defence sector, normally reversal of credit is required. However, there are certain situations where such reversal is not required.
Your are not logged in . Please login to post replies Click here to Login / Register
More recent discussions | Post
Amplio Invest
Mumbai
M.Com
Varma Raja & Associates
Thrissur
CA Inter
M N Rao & Associates LLP
Vijayawada
Goodwin Pumps India Pvt Ltd
Chengalpattu
Rize.farm
Bengaluru
B.Com
Krea University
Chennai
CA
RMA And Associates LLP
New Delhi
Elite Taxation
CA Foundation
India's largest network for finance professionals
Alternatively, you can log in using: