GST on labour contract.

IS GST applicable on pure labour contract to NGO ?
Replies (2)
Quick Summary
This discussion explores whether Goods and Services Tax (GST) is applicable to pure labour contracts undertaken by NGOs. It specifically questions the tax implications for charitable trusts registered under Section 12AA of the Income Tax Act. The nature of the contract is highlighted as a crucial factor in determining GST applicability.

Is the  NGO ( charitable trust) is registered under section 12 AA of the Income tax Act.?.

PLEASE SPECIFY THE NATURE OF CONTRACT.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details