Doctor consultation fee GST rates

Can any one tell the GST rate for Doctor consultation in PVT Hospitals.

does tax applicable?
Replies (4)
Quick Summary
This discussion clarifies the Goods and Services Tax (GST) applicable to doctor consultation fees in private hospitals. It confirms that these services are generally exempt from GST. A specific reference is made to Circular No. 32/06/2018 GST dated 12.02.2018, which details these exemptions.

No it is exempt
Any reference pls..
It is completely exempted

Exempted as per Circular No. 32/06/2018 GST dated 12.02.2018.

In case of any further queries, kindly mail me at casoravgupta @ gmail.com

Thanks & Regards
ACA. Sorav Gupta
(Practicing Chartered Accountant)

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details