Change of name of private limited company

Dear friends,

                 After name change of a private limited company, on what all documents(eg: letterhead, stamp etc) the old name also needs to be specified? For example: Formerly known as XXX Ltd

 

Thanks in advanceyes

Replies (2)

As of now, there is no legal requirement as such for specifying old  name.  It is just for sake of easy identification that you can mention old name also on letter heads, invoices, advertisements, notice boards & other documents etc. for some period (say one year or so).

 

 

This provision is mentioned in section 12 of the Companies Act, 2013. But section 12 is not yet notified. So as of now no such requirement.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details