Cargo Handling on Rice containers

Dear Sir,

my Quarie Is handling of rice Container Service under Gst or Not

please Define?
Replies (2)
Quick Summary
This discussion clarifies whether the handling of rice containers is subject to Goods and Services Tax (GST). According to entry numbers 21 and 24 of Notification No. 12/2017 - Central Tax Rate, this service is exempt from GST. For further details or specific queries, you can contact the chartered accountant directly.

Hi Manav,

As per entry no. 21 and 24 of Notification no. 12/2017 - Central tax rate, it is exempt from GST.

Hope this clarifies, if more clarification required please write mail at Bhavana @ lbkca.in.

Thanks
Bhavana K L
Chartered Accountant
L B K & Associates
Sec 17(5)

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details