Vces

Dear everyone, We have filed our service tax return declaring taxable services. however we shown our service tax liability nil. Can we go under VCES
Replies (3)

Yes, since u have not made a truthful declaration of your liability in the return hence u are eligible to go under vces. 

 

But doesn't disclosing the taxable service income implies declaring service tax liability??

the chapter VI of the finance act 2013 clearly states "that any person who has furnished return under section 70 of the Chapter and disclosed his true liability, but has not paid the disclosed amount of service tax or any part thereof, shall not be eligible to make declaration for the period covered by the said return."

hence going by the words of the act, since the true liability is not disclosed as per my understanding the person should be eligible for the scheme.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details