Vat query

As a trading co can we take VAT  input credit of VAT paid on display stands?

Replies (3)

Hi Kiran

Please specify the state and some other informations like nature of business and use of display stand etc.

Hi Anant we are in business of car care products in karnataka we purchased display stands to display our various products.

Dear

As per section 11(3) of Karnataka VAT Act,

Tax paid on goods including capital goods as specified in the Fifth Schedule and any other goods as may be notified by the Government or the Commissioner, purchased including when transferred in the execution of a works contract or put to use for purposes other than for re-sale.

I think your display is not for sale so input credit shall not be allowed.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details