Kindly advise if any tax is payable on gift of money received from a parent by a son/daughter or vice versa.
If so, under what head is the tax payable?
thanks
Gift received form parents to son/ doughter or visa versa Not taxable under section 56 sub sectoin 2 of the income tax act 1961 .please confirm with others also.
to clarify, the gift amount is intended to be given FROM the son TO the parent.
is that also tax free?
thanks
Your are not logged in . Please login to post replies
Click here to Login / Register
Fytomax Nutrition Private Limited
Aurangabad
CA Inter
View Details
Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants
Mumbai
CA Final
View Details
Krea University
Chennai
CA
View Details
AJAY SINGH AND CO LLP
Thane
CA Final
View Details
CCI
Pro
India's largest network for
finance professionals