Service tax vces

VCES!

 

In one of the clients/firms, they might have to pay ST related to AY 2010-11, amounting to about 5k...but they don't have St Registration Number. 

Should they obtain the STR# jus for the purpose of VCES, and then make the pmt?

Replies (1)
Originally posted by : Unicorn
VCES!
In one of the clients/firms, they might have to pay ST related to AY 2010-11, amounting to about 5k...but they don't have St Registration Number. 
Should they obtain the STR# jus for the purpose of VCES, and then make the pmt?

A person intending to make a declaration under VCES has to obtain service tax registration in advance, if not already registered.

(Rule 3 of Service Tax VCES Rules, 2013)

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details