Service tax exemption of 10 lakhs

If an assesee has paid service tax without claiming the exemption of Rs 10 Lakhs.Can he claim the same the next year?

Replies (1)
Originally posted by : janani
If an assesee has paid service tax without claiming the exemption of Rs 10 Lakhs.Can he claim the same the next year?

Taxable services of upto Rs. 10 lakh can be claimed as exempted in the current year provided the preceding financial year receipts, does not exceed Rs. 10 lakh.
.
To know more, refer Notification No. 33/2012-ST, dated 20.06.2012.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details