Service tax applicability

One of my client is doing civil labour contracts, one of his client is Old age home.

Now, is service tax applicable for civil labour contractors?

Is there any notifications for Old age homes?

Replies (3)

In this regard you are provided the taxable service and also Reverse Charges Mechanism under Notification 30/2012 is saying that you raised the tax @ 3.09 and rest service tax liable to pay receipt. There is no exemption for Old age home.

Hope you got the same if you having the queries plz forward the same
 

Agreed with above answer.

If you not got answer plz forward the objection as soon as possible.

 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details