Service Tax

DEAR FRIENDS AND MEMEMER I HAVE PROBLEM ABOUT SERVICE TAX AND WCT CAN ANY ONE TELL ME WHEN WE CALCULATE THE WCT IN A WORK CONTRACT. HOW I CALCULATE THE VALUE OF THE SERVICE, IF I KNOW ONLY THE TOTAL CONTRACT PRICE?

Replies (1)

 

Services provided in relation to execution of works contract is leviable to service tax w.e.f. 01.06.07 [section 65(105)(zzzza)].

Works Contract (Composition Scheme for Payment of Service Tax) Rules, 2007 provides option to pay service tax @ 2% of the gross amount charged for the works contract. However, the service provider opting for composition scheme for payment of service tax should exercise the option prior to payment of service tax.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details