Salary received by employee from two or more employer in FY2019-20

Dear Sir,

Please advise if an employee has the right not to disclose his income from Salary received from previous employer?

Regards,

Sunil

Replies (3)
Employee has to disclose total salary received from all the employers
In so far as tax return is concerned you have to declare salary received from every Employer.

but you do have a right not to disclose your salary income from previous employer to your new employer.
Section 192(2) gives you an option to disclose the salary from previous employer for calculating TDS to be deducted. It's just an option and not obligation..

It's okay if you don't disclose the salary received from the previous employer, but your concern is that you need to combine two salaries and check if you have tax liability, or advance tax payable at your end... if yes, pay it accordingly and save yourself from interest on deferment/late payments..

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details