Rrefund of tax paid on inward supply of goods for export and deemed export

can a taxable person claim refund of tax paid on purchase of goods for export and deemed export. If yes then how? please give me a reference.
Replies (1)
Yes... You get refund for the exported goods purchase tax. This is under Refund head from GST's Refund Rule: Provided further that in case of export of goods, application for refund shall be filed only after the
export manifest or an export report, as the case may be, is delivered under section 41 of the Customs Act,
1962 in respect of such goods

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details