Registration liability ad per u/s 24

Can a Person who is in export of service only, allowed to enjoy 20lakhs/10 lakhs turnover limit for registration?
Replies (4)
Quick Summary
This discussion clarifies GST registration requirements for businesses solely exporting services. It confirms that while the general turnover threshold of 20 lakhs/10 lakhs applies to many, those exclusively exporting services may still need to register mandatorily under GST. However, specific notifications might allow taxable services up to the prescribed threshold under Section 22 of the CGST Act.

No. He has to mandatorily register under GST.

Thank you dhirajlal

You are welcome..         

Yes you enjoy threshold of 20 lac .... As per Notification 10/2017 IGST , can supply taxable services upto threshold limit prescribed in Section 22 of CGST Act

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details