Query on E-way Bill

if 2 firms are registered on same address & they are doing sale purchase transaction in each other then e-way bill is required or not ?

Please answer...
Replies (2)

E-way bill required in case where supply involves movement of goods either by supplier or buyer and where consignment value of such goods exceeds Rs.50000. Indeed, such movement must be through motorized conveyances. In your case as no motorized conveyances involved in supply, E-Way bill not needed - C.G.S.T Rule no.14 and sub rule (b) - E-way bill is not required to be generated, where the goods are being transported by a non-motorized conveyance;

If consignment value is more than 50 k then it is required

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details