Providing work contract services related to rumal hosiery and receipt exceed 20 lakh

one person providing work contract services related to rumal hosiery and he has recieved payments around 22 lakh in a year and TDS @ 1% u/s 194c is deducted by creditor.

whether he is liable to get registered under gst ?
Replies (1)
As per section 22(1) of CGST Act, every supplier/service provider shall be liable to be registered in the State or Union Territory (other than special category states) from where he makes supply of goods or services or both, if his aggregate turnover in a financial year exceeds Rs. 20 lakhs.

So, As your Turnover exceed 20 Lakhs in Financial year than you are liable to get GST registration.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details