I'd like to ask if Reverse Charge concept notification of Service Tax part of IPCC tax syllabus?
Thanks in advance.
Nope..its not
Yes it is. Refer Institue Material, in the 4th Chapter.. Section 68(1)
For IPCC its not..I have answered this november..in 4th chapter its only the defination of reverse charge and not the concepts, concepts are in final
Your are not logged in . Please login to post replies Click here to Login / Register
More recent discussions | Post
I-Genext Consulting Private Limited
New Delhi
CA
N N V Satish & Co.,
Hyderabad
CA Inter
SANKARAN & KRISHNAN
B.Com
Rize.farm
Bengaluru
manufacturing
Pune
CMA
Fytomax Nutrition Private Limited
Aurangabad
sankaran and krishnan
RRPM & Associates LLP
Chennai
India's largest network for finance professionals
Alternatively, you can log in using: