Import of service

Under which section import of service is taxable under reverse charge because no where in section 9(3) or 5(3) speaks about reverse charge on import of services. Whether they are taxable to reverse charge under section 9(4)?

Please clarify with reference to section number

Replies (3)
***Please go to Just touch with sec 13 with sec 12 of IGST act...
As per Notification 10/2017 IGST (R), under s.no. 1 : Any services supplied by any person located in Non taxable territory to person in taxable territory, the recepient is liable to do RCM

Thanks for the message 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details