GST on reverse charge basis

If a factory registered under factories Act received GTA service in the precceding financial year (GTA is not paying tax at 12%) such that he is liable to pay tax on reverse charge basis & his aggregate turnover in the preeceding year was below 20 lakh.

Is he liable to get registered U/s 24 of CGST act?

Suppose in subsequent year, he has received legal service, Would that legal service be exempt or taxable?

Replies (1)

He is not liable to get register under Section 24 of the CGST Act, if the aggregate turnover in the preceding year was below 20 lakh.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Trainee/ CMA Trainee

RMA And Associates LLP

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details