Can service tax applicable to food sale in trains

 

Hello Members,

My client is in catering business, and engaged in contract with Railway for selling food in trains

Food item i.e. Breakfast, lunch, dinner veg. meals, non-veg. meals, cold-drinks, tea, coffee, mineral water,  

The client having VAT TIN No. can he liable for service tax????

Please give Answer

Thanking You

Truly Your

Kayam Sayyed 

Replies (1)

Catering Services in Railway Trains have been exempted from Service Tax vide Notification No. 33/97 dt. 28.7.97.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details