Billing not exceeding 50,000 Rs. in a Year

Hi all,

If an Advertising Agency raises  bills on client in a particular F.Y, one exceeding Rs. 20000 but total not exceeding Rs. 50,000 in a year. Whether Client would deduct Tds on Entire Bills raised on him or only on the abovementioned bill?

Also, while computing limit of Rs. 20,000/Rs..50,000 for applicability of Sec. 194C, Whether Service Tax component mentioned in the invoice would be considered?

Thanks in Advance

Replies (2)

duplication /forum/billing-not-exceeding-50-000-rs-in-a-year-69861.asp

Nicely done sir....

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details