Tuition fees

2 bcho ki tuition fees 27900 rupees gyi hai fy 20-21 me kya sari ko 80c me deduction le skta hoo sir ji?
Replies (4)
Quick Summary
This discussion clarifies whether tuition fees paid for two children in FY 20-21, amounting to ₹27,900, are eligible for tax deduction under Section 80C. The consensus is that these fees can indeed be claimed for deduction, offering a way to reduce your taxable income.

Yes you can
जी हां ले सकते है।
Thanku sir ji
Yes you can claim

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details