TDS ON PAYMENT TO TRANSPORTER

Dear Friends,

Can anybody provide the notification / Circular regarding non deduction of TDS when payment to transporter with valid PAN ?????

Thanks in advance

 

 

Replies (3)

Mr.Neeraj

Section 194C has been substituted with a new section 194C with effect from 1-10-2009 by Finance (No.2) Act.

Subsection (6) of new Section 194C reads as follows:

"No deduction shall be made from any sum credited or paid or likely to be credited or paid during the previous year to the account of a contractor duirng the course of business of playing, hiring or leasing goods carriages, on furnishing of his Permanent Account Number, tothe person paying or creding such sum"

Hope that you have got clarification now.

Best Wishes

Sathikonda

THANK A LOT.

If there is any notification / Circular nos.

kindly provide .

thanks

The income tax act has been amended by the finance act 2009 by the above. So no notification will be available

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details