Tds on marketing seminar fees

A client had booked a slot at Marketing seminar for show cast its products. While makling payment to the organiser for the marketing seminar fees, will it  deduct TDS on  under section 194C (Advertisement) or 194J ?

Thanking You,

Replies (4)

this payment will attract section 194C only because advertising is a part of marketting.advertising will attract the provisions of the section 194C only,because 194j is dealing with the professional services. advertisement won't come under 194j

 

TDS DEDUCTED UNDER SECTION 194C (TDS ON ADVERTISEMENT).

TDS will be deducted under section 194C only because there is a contract between your client and organiser of marketing seminar for advertisement in the seminar.

If organiser is Ind/huf then rate will be 1%

in any other case rate will be 2%.

 

Regards

CA Sunny Aggarwal

Tax Consultant

Hi,

We have purchased India export and import data.

please let me know TDS is applicable or not

 

 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details