Service tax revise return

Is there any chance of revision of Service Tax return after 90 days? By any means? I mean can giving the physical application will do any good?

ASAP please

Replies (3)
Originally posted by : Arun
Is there any chance of revision of Service Tax return after 90 days? By any means? I mean can giving the physical application will do any good?
ASAP please

You cannot revise the ST-3 after 90 days of filing the original return.
.
But as per Sec. 73(3) of the Finance Act, 1994, before issuance of notice, where any service tax has not been levied/paid/short-levied/short-paid, you can pay such tax with interest and inform the Range Superintendent in writing. This will save you from notice and penalty in respect of the outstanding amount.

there is no service tax payable, i just happen to give wrong data (typing error). i just want to correct it

To comply with the law you can intimate to superintendent about the changes in ST - 3 excel format and get the acknowledgement. So that will be your evidence in the court of law in case any penalty invoked by audit authorities.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details