Service tax-registration

Dear All,

 

I want to understand about Registration of Service tax.

I have GTA service TAxable in the hands of me.

But, Since Exemption is avaible on the same. Zerotax amount comes as tax to be paid.

 

Do i need to Register for the same, then?

 

Replies (1)
Originally posted by : abhishek

Dear All,
I want to understand about Registration of Service tax.
I have GTA service TAxable in the hands of me.
But, Since Exemption is avaible on the same. Zerotax amount comes as tax to be paid.
Do i need to Register for the same, then?

According to provisions of section 69 of the Finance Act, 1994, requirement of registration is limited to persons liable to pay service tax. Thus those goods transport agencies, which are not liable to pay any service tax, are not required to be registered under the service tax rules.  - F.No.341/18/2004-TRU (Pt.), 17th December, 2004

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details