Service tax negative list

services "by" foreign diplomatic mission located in India are exempt from service tax, but what about services rendered by any person rendered "to" foreign diplomatic mission?
Replies (10)

It is fully taxable.        

it is taxable 

Thank you all.
It is Fully taxable
Taxable but maga examption

Liable to Service tax. However, it is exempt from Service tax vide notification 27/2012.

 

https://www.servicetax.gov.in/notifications/notfns-2012/st27-2012.htm

It is exempt . Not by mega exemption but covered in general exemption.
Yea It is exempt by notification no. 27/2012
Exempted vide notification no. 27/2012.

Sir,

I need Clarification on EPC Contracts of Irrigation works, It is liable for service tax or not. If it is liable please provide the circulars if any,Not Liable also provide the Circular if have any.

 

Thanks 

Raju Perka

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 06 October 2026
Semi Qualified

AJAY SINGH AND CO LLP

Thane

CA Final

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details