Service tax exemption

I am a travel agent (Non IATA Agent). I am registered with service tax since April 2011. Since my annual commission is around 2.5 lacs per annum which is below 9 Lakhs per annum, I have always filed nil return until now. 

Do I have to pay service tax with turnover below 9 lacs just because I am registered with service tax ? 

Replies (2)

please refer notification no. 33/2012, which states in cases taxable service upto rs. 10 lakh shall be exempted in f.y. provided the assessee has provided the taxable services upto rs. 10 lakh in preceding year. it is also interseted to know in your case that since your taxable serviuce remain below 9 lakh , u are not even required to registration.kindly surrender , if no other service is received or provided.

agree with gautam

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details