Service tax applicable

Dear Sir,

 

As per my previous subjects, I do online software to customer who is outside india and payment received through Bank from their bank NEFT to my Bank. Still i am invoving to customer without Service Tax.

Still i am paying service tax in  india.

Whether its correct or I need excemption certificate from Dept. I am residing in india taxable area.

Please clarify this issues

Regards,

 

N. Gopalakrishnan

Replies (3)

Place of Provision of Service is purely outisde india??

Is it sale of software

OR

online service?

If it is purely online services to person outside India, it will be considered as per Rule 3 I.e. location of service receiver and no service tax.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details