Sale of fixed asset-gst

I purchased a laptop amting 1lakh and have not taken itc for this.. entire amount capitalised. now at the time of sale of this asset, I collected gst and paid my gst liability.. Should I need to do any thing further as per rules?
Replies (1)

Summary: You simply need to charge GST on the actual sale price of the asset. You do not need to follow the special ITC reversal rules under Section 18(6) because no ITC was claimed on the initial purchase.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details