Revised schedule vi b/s

balance sheet of npo is also made with revised schedule vi?? m confused... plz reply
Replies (3)
Only if NPO is compliance with requirements of section 25 of Companies Act, 1956.
And if nothing is given regarding sec 25 then we can take assumption that this npo is not in compliance with sec 25 of co. Act??

look NPO can be formed under 3 options

1. formed a society

2. trust

3. formed company under section 25

so it is depend upon the nature of formation.

under 1st and 2nd option Revised schedule VI is not apply but under section 25 company Revised Schedule VI is applicable.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 08 October 2026
ARTICLE TRAINEE

S.B.G. & CO. CHARTERED ACCOUNTANTS

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details