I only have an annual gross rental income of 27 lacs. Is audit of my accounts compulsory?
as per section 44AB only business income or professional income is liable ot audit.
hence you are not liable to get your accounts audited
Your are not logged in . Please login to post replies Click here to Login / Register
More recent discussions | Post
N N V Satish & Co.,
Hyderabad
CA Inter
DPV & Associates
Chennai
sankaran and krishnan
New Delhi
B.Com
Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants
Mumbai
CA Final
RRPM & Associates LLP
ADY & CO.
Graduate (Any)
Abic and Mani Chartered Accountants
Kottayam
HKC | Chartered Accountants & Business Advisors
Ludhiana
CA
India's largest network for finance professionals
Alternatively, you can log in using: