Related to gta

hello all..

if  i am factory  owner .i have 2 factories . i have used services of truck from indivisual  for stock transfer from factory 1 to factory 2.

1) in this case wheather  service tax  is applicable or not .?

2) if in this senerio we take help of GTA rather than indivisual  than whether service tax applicable or not . if applicable than who need to pay tax ..??

3) in this case can GTA issue consinment note ? (because consiner and consiner is same person)(also as per rule 4(b) it is mandatory to issue consignment note)

    PLEASE , as early as possible , suggest me the answer .

 

regards

sumit

Replies (1)

As per my knowledge the service tax is applicable.

and it is paid by your factory

I only know that, Consignment note is mandatory for every consignment

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details