Project TDS

Project account- Purchase of fixed assets if bill crosses 50Lakh 194Q TDS applicable or not need?
Replies (5)
Quick Summary
This discussion explores whether TDS under Section 194Q applies to the purchase of fixed assets when a single bill exceeds 50 Lakhs. Participants are seeking clarity on the applicability, especially concerning the purchaser's turnover and who is responsible for deducting the TDS.

Applicable

 

 

 

 

 

Bill crossed 50 lakh...... from 1 supplier........... 

What about Purchaser's T/O and applicability of the section...???
Doesn't matter @ Raja P M sir
Originally posted by : CA Raj Doshi
Doesn't matter @ Raja P M sir

@ Mr CA Raj Doshi Sir,

I can't understand Your reply...

Who can deduct TDS as per said section...?

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details