Now ceo or cfo can also sign a eform

Friends,

Earlier, in the CA 1956 regime, an Eform could be certified only by Director or Manager or Secretary from the company's side. Secretary means a member of ICSI.

But in 2013 Act in addition to the above it can be digitally signed also by the CEO and CFO. Now the CEO or CFO need not be a member of ICAI or any other Institute. Means where somebody is a CFO but not a CA can also authenticate an Eform.

Is it a welcome move. ?

Regards,

Replies (1)

Yes, you are correct.  Section 21 provides so.

 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details