Gst sale at less than purchase price.

Sale at less than purchase price allowed in GST?

Replies (5)
Yes its Allowed. Provided the supplier and the recipient are not related and price is the sole consideration for the supply.
Then if price paid is less than purchase price its allowed.
Source : Section 15 of CGST Act.

seller & byer are not related, what other consideration beside price could be?

in this case does supplier need to reverse the GST input credit ?
Is GST shall be reversed ??

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details