Cenvat credit of service tax on rent paid

Please let me know whether cenvat credit of  service tax paid on services provided at head office or corporate office is available for manufacturing unit or warehouse????

 

its urgent

Replies (3)

 

 yes you can take cenvat credit of manufacturing unit or warehouse…

Yes, service tax credit can be taken as because for service tax credit one to one co-relation is not required..

well in order to claim service tax it should fall within the meaning of input services as deined under rule 2(l) ie it should have nexus with yours manufacturing process so that you can take credit of the same

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details