Appointment of md

Sir,

One Private Ltd. Comapny has appointed 2 MD under Companies Act,1956 in the year 2011-11.

i want to know that there is any need to Re-appoint them under the Companies Act,2013?

And if YES then what will be the effective date for reappointment of such MD?

Please reply me asap.

Thanking You.

Replies (3)

Hi,

Please go through the following thread. 

/forum/details.asp?mod_id=356249&offset=1

There is no compulsion on appointment of MD in case of Private Company

If the Pvt. Company wishes to appoint MD than they have to comply Section 196 of the CA 2013

Thank you.

 

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details