Whether advance paid for any purchase/ expenses exceeding Rs. 20000 will violate Section 40A(3)?
Whether advance paid for any purchase/ expenses exceeding Rs. 20000 will violate Section 40A(3)?
yes it will violate...but there are some exceptions to purchase
refer the link....hope your query is solved
https://www.simpletaxindia.net/2009/12/payment-exceeding-20000-40a3-exceptions.H T M L
https://www.charteredclub.com/section-40a3/
yes it will violate the section... Advance purchase expenses whatever it is .....
Your are not logged in . Please login to post replies
Click here to Login / Register
Krea University
Chennai
CA
View Details
Abic and Mani Chartered Accountants
Kottayam
B.Com
View Details
Fytomax Nutrition Private Limited
Aurangabad
CA Inter
View Details
Shyam S Gupta and Company
New Delhi
CA Inter
View Details
CCI
Pro
India's largest network for
finance professionals