Whether llp is a body corporate for service tax?

Sir I have a query regarding RCM Service provider is Individual and service receiver is LLP. Is RCM applicable on the service provided and does LLP falls in the definition of body corporate. And if taxable services provided by LLP to another LLP will RCM/NCM be applicable in this case.
Replies (1)

My friend,

 

Please refer to the definition provided under Rule 2(cd) of the Service Tax Rules, 1994 (STR), which is as under –

 

“partnership firm” includes a limited liability partnership”

 

I believe, now you can yourself extract the answers to your own queries.

Leave a Reply

Your are not logged in . Please login to post replies

Click here to Login / Register  

Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details